Τροχαία Ατυχήματα

Με εμπειρία 32 χρόνων σε ένα πολύ μεγάλο αριθμό υποθέσεων, είμαστε σίγουροι ότι θα αποτελέσουμε τον ιδανικό σας σύμμαχο και νομικό προστάτη για τις δύσκολες στιγμές σας.

Παρέχουμε με σοβαρότητα, με ουσιαστική εκ βάθους γνώση και με αποδεδειγμένη εμπειρία επιτυχίας, ολοκληρωμένες υπηρεσίες υποστήριξης, καθοδήγησης και διεκδίκησης των νομίμων δικαιωμάτων σας.

Άμεση Επικοινωνία στο πρώτο 24ωρο του Ατυχήματος

Είναι εξαιρετικά σημαντικό να έρθετε σε επαφή μαζί μας ιδανικά αμέσως μετά το ατύχημα ή το αργότερο εντός του πρώτου 24ωρου, ώστε να συλλέξουμε πληροφορίες, να μεταβούμε στον τόπο του ατυχήματος για επιθεώρησή του και λήψη οπτικοακουστικού υλικού, να μεταβούμε στην Τροχαία, να ερευνήσουμε για τυχόν μάρτυρες, να ενημερωθούμε για την πορεία της υγείας σας.

Αναπαράσταση Τροχαίων Ατυχημάτων

Εξαιρετικοί συνεργάτες πραγματογνώμονες αναπαράγουν - και με ψηφιακή απεικόνιση - τα τροχαία ατυχήματα βασισμένοι όχι μόνο στα ευρήματα της Τροχαίας, αλλά και σε εκείνα που διαπιστώνονται με επιτόπια μετάβασή τους, άμεσα, στον τόπο του ατυχήματος. Πολλές φορές διαπιστώνεται έλλειψη στο αποδεικτικό υλικό της δικογραφίας ή δυσκολία στην ερμηνεία των ευρημάτων π.χ. ίχνη τροχών στο οδόστρωμα μπορεί να είναι είτε από τροχοπέδηση είτε από πλάγια ολίσθηση. Στην πρώτη περίπτωση το αυτοκίνητο τροχοπεδεί (αντιδρά ο οδηγός) και μπορούμε να υπολογίσουμε την ταχύτητα, ενώ στην δεύτερη περίπτωση έχουμε αιφνίδια αλλαγή της πορείας του αυτοκινήτου είτε προς τα δεξιά είτε προς τα αριστερά.

Επισκέψεις στο Νοσοκομείο

Σε περίπτωση σωματικών βλαβών για την ψυχολογική και νομική σας υποστήριξη. Ενημέρωση από ιατρούς για την υγεία σας και καθοδήγησή σας για την συγκέντρωση των ιατρικών εγγράφων που απαιτούνται για την αποζημίωσή σας. Είναι σημαντικό το περιεχόμενο των ιατρικών εγγράφων, καθότι σε αυτά στηρίζεται η αποζημίωσή σας. Ό,τι δεν έχει γραφεί στον ιατρικό φάκελό σας, δεν υπάρχει ως τραυματισμός σας. Πολλές φορές, στα εφημερεύοντα νοσοκομεία  η πληθώρα προσέλευσης περιστατικών και η ανάγκη εξυπηρέτησής τους, οδηγεί είτε στην μη καταγραφή όλων των τραυμάτων σας είτε σε δυσερμηνεία των ακτινογραφιών. Κάποιες φορές, όταν υπάρχει νοσηλεία, παρατηρείται το φαινόμενο να μην διαγιγνώσκονται (επομένως δεν αναγράφονται) όλοι οι τραυματισμοί. Ενδεικτικά στα κατάγματα των κάτω άκρων πολλές φορές δεν διαγιγνώσκεται στο νοσοκομείο η ρήξη μηνίσκου, χιαστών κλπ, τραυματισμοί που στο μέλλον θα αντιμετωπισθούν χειρουργικά και θα απαιτηθούν  επιπλέον δαπάνες. Μετά από 32 έτη στο τροχαίο ατύχημα είμαστε σε θέση να αντιληφθούμε το μέγεθος του τραυματισμού σας και την πορεία του. Πλήρης εξοικείωση με ακτινογραφίες, ιατρικούς όρους. Δεν αφήνουμε τίποτα στην τύχη του.

Άμεση Υποστήριξη & Καθοδήγηση

Για την υποβολή δήλωσης ατυχήματος στην ασφαλιστική εταιρεία σας (εκτός εάν είστε πεζός), στον ασφαλιστικό σας φορέα και στον εργοδότη. Μέσα σε προθεσμία 8 ημερών από την έξοδο από το νοσοκομείο πρέπει να υποβληθεί δήλωση ατυχήματος στον ασφαλιστικό σας φορέα, ενώ έγκαιρα πρέπει να υποβληθεί η δήλωση ατυχήματος και στην ασφαλιστική σας εταιρεία. Η δήλωση αυτή σας ακολουθεί. Γι' αυτό πρέπει να καθοδηγηθείτε στην σύνταξή της.

Συμβουλευτική Οικονομικών

Καθοδήγηση ως προς τη συλλογή αποδείξεων για τις δαπάνες σας και την εν γένει διαδικασία.

Καθημερινή Παρακολούθηση Υγείας

Παρακολούθηση της ιατρικής σας πορείας ημέρα με την ημέρα και έλεγχος της υγείας σας δωρεάν από άλλους ιατρούς, διορισμός ιατρών πραγματογνωμόνων για την αποτύπωση της πραγματικής κατάστασης της υγείας σας.

Ολοκληρωμένη Εκπροσώπηση

Άσκηση των αξιώσεών σας στην ασφαλιστική εταιρεία του υπαίτιου και στα πολιτικά και ποινικά δικαστήρια όλων των βαθμών.

Επιμονή για Δικαιοσύνη

Δικαστικός αγώνας μέχρι τέλους, εάν δεν επιτευχθεί συμβιβασμός, με ανάληψη όλων των δικαστικών εξόδων. Προτεραιότητά μας είναι η ολική αποζημίωσή σας, ανταποκρινόμενη στο μέγεθος των ζημιών σας και του τραυματισμού σας.

Τι Διεκδικούμε για Εσάς

 • - αποζημίωση για υλικές ζημίες, ηθική βλάβη, ψυχική οδύνη, απώλεια εισοδήματος και άλλες δαπάνες, χωρίς αποδείξεις πληρωμής
 • - αποκλειστική νοσοκόμα και οικιακή βοηθό
 • - δαπάνη πρόσληψης υπαλλήλου (και χωρίς απόδειξη)
 • - αποζημίωση για αναπηρία
 • - νοσηλεία μελλοντική και χειρουργεία
 • - αποζημίωση και για την οικογένεια τραυματισθέντος και μη αποβιώσαντος

Επιπλέον Λόγοι για να μας Επιλέξετε

 1. Έχουμε αρχή το να θέλουμε να είστε μαζί μας επειδή μας εμπιστεύεστε. Θα σας πούμε την αλήθεια για την υπόθεσή σας, χωρίς κόστος και χωρίς φόβο μήπως δεν μας προτιμήσετε. Θέλουμε να σας κοιτάμε στα μάτια.
 2. Είμαστε διπλά σας σε κάθε βήμα. Οπότε έχετε απορία μας τηλεφωνείτε ή κλείνουμε ραντεβού
 3. Σας ενημερώνουμε για κάθε τι που ενεργούμε για εσάς και σας ανακοινώνουμε κάθε πληροφορία που έχουμε.
 4. Ειλικρινής και επαγγελματική προσέγγιση για το ύψος της αποζημίωσής σας
 5. Σας καλύπτουμε 100% νομικά με επιτυχία λόγω της γνώσης και της εμπειρίας μας

Μην αποφασίζετε την επιλογή συνηγόρου με άλλα κριτήρια. Θα γίνετε αποδέκτες πολλαπλών ενοχλήσεων και υποσχέσεων για να αναθέσετε το ατύχημά σας.  Μην το κάνετε. Ζητήστε την γνώμη μας και μετά αποφασίστε. Εάν επιλέξετε τον λάθος άνθρωπο από την αρχή, θα βλάψετε την υπόθεσή σας. Θα χαρούμε να σας γνωρίσουμε και να σας βοηθήσουμε.

Διεύθυνση Στρατηγικής

Ιωάννης Μ. Κωλέττης

Δικηγόρος παρ' Αρείω Πάγω
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Αναπαραστάσεις Τροχαίων

Τι κάνω σε περίπτωση τροχαίου ατυχήματος;

  1. Μενετέ στον τόπο του ατυχήματος και ανταλλάσσατε στοιχεία
  2. Ειδοποιήστε την ασφαλιστική σας και βγάλτε φωτογραφίες των οχημάτων πριν μετακινηθούν
  3. Φωτογραφήστε τις ζημίες των οχημάτων
  4. Εξασφαλίστε μάρτυρες
  5. Προαιρετικά ειδοποιείτε την τροχαία
  1. Καλέστε την τροχαία (100), αναφέρετε το συμβάν, τις οδούς και καλέστε το 166
  2. Ειδοποιείστε συγγενικό η φιλικό σας πρόσωπο, να σπεύσει άμεσα και εάν μπορείτε, φωτογραφίστε τον τόπο του τροχαίου και τα οχήματα, η βάλτε άλλον να το κάνει.
  3. Εξασφαλίστε μάρτυρες
  4. Ειδοποιείστε μας άμεσα να επιληφθούμε και μην δώσετε κατάθεση στην τροχαία εάν δεν μιλήσουμε